Salda Gölü : Salda Golu Outdoor Landscape Beach : Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinin kuzeybatısında yer almaktadır ve yeşilova şehir merkezine 4 kilometre mesafededir.

Salda Gölü : Salda Golu Outdoor Landscape Beach : Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinin kuzeybatısında yer almaktadır ve yeşilova şehir merkezine 4 kilometre mesafededir.. Salda gölü 2016 yılından bu yana tanıtım ile büyük bir ilgi göstermeye başladı. İşte, salda gölü hakkında merak edilenler. Salda gölü burdur, denizli ve antalya'nın ortasında kalıyor ve ana yol üzerinde bulunmuyor. Göl çevresi toplamda yaklaşık 44 km. Salda gölü, salda, burdur, turkey.

Ülkemizin turkuaz suları ve bembeyaz kumlarıyla en göz alıcı göllerinden biri olan salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinde yer alıyor. Salda gölü'nün derinliği yaklaşık 184 metre olduğundan ülkemizin en derin göl özelliğini taşımaktadır. Salda gölü üzerinde yapılan çalışmalara. Salda gölü'nde nerede kalınır yazımıza hoş geldiniz! Stromatolit oluşumlarına uygun jeobiyokimyasal bir ekolojik sürece sahip olmasıdır.

Hotel Lago Di Salda Bewertungen Fotos Preisvergleich Burdur Turkei Tripadvisor
Hotel Lago Di Salda Bewertungen Fotos Preisvergleich Burdur Turkei Tripadvisor from media-cdn.tripadvisor.com
Salda gölü'ne uçakla gelecekseniz, burdur'da havalimanı bulunmadığından size en yakın havalimanı denizli çardak havalimanı ve isparta süleyman demirel havalimanı. En iyi rehberiniz bu yazıda! Salda gölü türkiye'nin keşfedilesi rotalarından biri. Salda gölü üzerinde yapılan çalışmalara. Stromatolit oluşumlarına uygun jeobiyokimyasal bir ekolojik sürece sahip olmasıdır. Salda gölü burdur, denizli ve antalya'nın ortasında kalıyor ve ana yol üzerinde bulunmuyor. En ideali, burdur'da kalıp buraya araçla gelmeniz. Salda gölü'nde nerede yemek yenir?

Salda gölü'nde nerede yemek yenir?

Stromatolit oluşumlarına uygun jeobiyokimyasal bir ekolojik sürece sahip olmasıdır. Salda gölü, burdur yüksek magnezyum içerikli kayaç yapısından dolayı, bem beyaz kumlardan ve güzel plajı gölü olan salda nadir bir yerdir. Salda gölü, salda, burdur, turkey. 'türkiye'nin maldivleri' olarak tanınan, sosyal medya. Salda gölü 2016 yılından bu yana tanıtım ile büyük bir ilgi göstermeye başladı. Peki salda gölü nerede, orada neler yapılır ve konaklama var mıdır? 44 kilometre kare alana yayılmış olan bu göl binlerce yıl önce gerçekleşen jeolojik bir çökme ile oluşmuş ve tektonik oluşumlu bir göl olduğunu da. Suyundaki zengin mineral yapısı nedeniyle insanlar için şifa da dağıtan salda gölü, dünyaca ünlü tatil adası. Burdur'un yeşilova ilçesindeki, maldiv adaları'na benzetilen salda gölü, 184 metre derinliğe sahip tektonik bir çukurun üzerinde ve kapalı bir havzada. Salda gölü türkiye'nin keşfedilesi rotalarından biri. Gezilecek yerler, yapılacak aktiviteler ve kamp, konaklama imkanları sizler için derlendi. Nerede kalınır ve fazlası var. Bugünkü yazımızın konusu burdur salda gölü yani namıdiğer saldivler volkan patlaması sonucu oluşmuş karstik bir göl olan salda gölü türkiye'nin 184 metre ile en derin üçüncü gölüdür.

Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinde, ilçe merkezine 4 km uzaklıkta, ormanla kaplı tepeler, kayalık araziler ve küçük alüvyal ovalarla çevrili hafif tuzlu karstik bir göldür. Salda gölü gezi rehberi sayfasında, salda gölü nerede? 28,631 likes · 5,427 talking about this · 187,835 were here. Salda gölü, tabiatın bir insana sunabileceği eşsiz doğallığı ve harikalığı cömertçe sunuyor. Burdur gezi rehberi için hemen tıkla.

Wikiloc Picture Of Salda Golu 6 6
Wikiloc Picture Of Salda Golu 6 6 from s2.wklcdn.com
Bu yüzden gölde izin verilen ve kontrol edilen alanlar dışında yüzmek oldukça tehlikeli. Otel ve konaklama tavsiyeleri, kamp alanları hakkında bilgiler, giriş ücretleri ve ulaşım bilgileri hakkında detaylar bulunuyor. Göl çevresi toplamda yaklaşık 44 km. Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinin kuzeybatısında yer almaktadır ve yeşilova şehir merkezine 4 kilometre mesafededir. Salda gölü, burdur ilimizin yeşilova ilçesinde bulunmaktadır. 'türkiye'nin maldivleri' olarak tanınan, sosyal medya. Salda gölü'ne ziyaretçi kısıtlaması getirildi salda gölü'nün 'beyaz adalar' bölgesine ziyaretçi sınırı geliyor. Salda gölü rakım olarak 1193 metre yüksekliğe sahip.

Burdur gezi rehberi için hemen tıkla.

Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinde, ilçe merkezine 4 km uzaklıkta, ormanla kaplı tepeler, kayalık araziler ve küçük alüvyal ovalarla çevrili hafif tuzlu karstik bir göldür. Burdur salda gölü oluşumunun günümüzden 2 milyon yıl kadar önce başladığı sanılmaktadır. Salda gölü, yeşilova ilçesinin hemen kuzeybatısında ve ilçeye 4 kilometre mesafede yer alıyor. Salda gölü konaklama konusunda bir günden fazla kalacaksanız ve elektrik, market gibi ihtiyaçlarınıza gidermek istiyorsanız salda gölü belediye kamp yeri içinde konaklayabilirsiniz. Bu zemin yapısından ve üstüne dünyanın en temiz 5. 'türkiye'nin maldivleri' olarak tanınan, sosyal medya. Salda ve yeşilova mevkiinde çok fazla konaklama seçeneğiniz yok. Göl çevresi toplamda yaklaşık 44 km. Salda gölü'nde nerede kalınır yazımıza hoş geldiniz! Burdur'un yeşilova ilçesindeki, maldiv adaları'na benzetilen salda gölü, 184 metre derinliğe sahip tektonik bir çukurun üzerinde ve kapalı bir havzada. Peki salda gölü nerede, orada neler yapılır ve konaklama var mıdır? 2021 bungalov evleri hakkında bilgi. Burdur yeşilova salda gölü kamp alanları ve konaklama tesisleri.

Otel ve konaklama tavsiyeleri, kamp alanları hakkında bilgiler, giriş ücretleri ve ulaşım bilgileri hakkında detaylar bulunuyor. Bugün göl ve çevresi birinci derece doğal sit alanı olarak ilan edilmiş durumdadır. Ülkemizin turkuaz suları ve bembeyaz kumlarıyla en göz alıcı göllerinden biri olan salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinde yer alıyor. En iyi rehberiniz bu yazıda! Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinin kuzeybatısında yer almaktadır ve yeşilova şehir merkezine 4 kilometre mesafededir.

Pfhku8vywxlrim
Pfhku8vywxlrim from cdn.yeniakit.com.tr
Burdur salda gölü oluşumunun günümüzden 2 milyon yıl kadar önce başladığı sanılmaktadır. Salda gölü türkiye'nin keşfedilesi rotalarından biri. Nerede kalınır ve fazlası var. Tertemiz havası, gölü çevreleyen ormanı, bembeyaz. Ayrıca en derin noktası 184 metredir. Bu yüzden gölde izin verilen ve kontrol edilen alanlar dışında yüzmek oldukça tehlikeli. Stromatolit oluşumlarına uygun jeobiyokimyasal bir ekolojik sürece sahip olmasıdır. Salda gölü konaklama konusunda bir günden fazla kalacaksanız ve elektrik, market gibi ihtiyaçlarınıza gidermek istiyorsanız salda gölü belediye kamp yeri içinde konaklayabilirsiniz.

Salda gölü, yeşilova ilçesinin hemen kuzeybatısında ve ilçeye 4 kilometre mesafede yer alıyor.

Nerede kalınır ve fazlası var. Salda gölü'nü diğer göllerden ayıran en önemli özellik; Burdur'a bagli yesilova ilcesinin 5km batisinda yer alir. Bu zemin yapısından ve üstüne dünyanın en temiz 5. Gezilecek yerler, yapılacak aktiviteler ve kamp, konaklama imkanları sizler için derlendi. Salda gölü 2016 yılından bu yana tanıtım ile büyük bir ilgi göstermeye başladı. Salda gölü, salda, burdur, turkey. Salda gölü'nün derinliği yaklaşık 184 metre olduğundan ülkemizin en derin göl özelliğini taşımaktadır. Ülkemizin turkuaz suları ve bembeyaz kumlarıyla en göz alıcı göllerinden biri olan salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinde yer alıyor. Salda gölü, burdur'un yeşilova ilçesinde, ilçe merkezine 4 km uzaklıkta, ormanla kaplı tepeler, kayalık araziler ve küçük alüvyal ovalarla çevrili hafif tuzlu karstik bir göldür. Peki salda gölü nerede, orada neler yapılır ve konaklama var mıdır? Salda gölü'nde nerede kalınır yazımıza hoş geldiniz! İşte, salda gölü hakkında merak edilenler.

Post a Comment

Previous Post Next Post